-

Bu araçlar bir başka!

Bu yıl 8'incisi düzenlenen etkinliğe 20 ilden modifiye tutkunları, yaklaşık 500 araçla katıldı

Gazete Aydın
Gazete Aydın Tüm Haberleri
mask

Bu yıl 8'incisi düzenlenen etkinliğe 20 ilden modifiye tutkunları, yaklaşık 500 araçla katıldı

Kütahya Belediyesi Fuar Alanı'nda düzenlenen "8. Modifiye Fuarı" modifiye araç tutkunları ile vatandaşlardan ilgi gördü. Etkinlik kapsamında "desibel", "basıklık" ve "en güzel modifiye araç" kategorilerinde yarışlar yapıldı.

2/5
mask

Etkinliği organize eden firmanın yetkililerinden Hüseyin Savran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fuara Afyonkarahisar, Ankara, Bursa, Eskişehir, İstanbul, Nevşehir, Uşak ve Manisa'nın da aralarında bulunduğu 20 ilden modifiye tutkunlarının yaklaşık 500 araçla katıldığını söyledi.

3/5
mask

Fuara ilginin her geçen yıl arttığını belirten Savran, yarışların sonunda dereceye giren araç sahiplerine çeşitli hediyeler verdiklerini kaydetti.

21 Şub 2020 - 05:17 - Otomobil

Muhabir  Gazete Aydın


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gazete Aydın Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gazete Aydın hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gazete Aydın editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gazete Aydın değil haberi geçen ajanstır.




Aydın markaları

Gazete Aydın, Aydın'la özdeşleşen markaları ağırlıyor

+90 (552) 256 19 23
Reklam bilgi