Büyükşehir Belediyesi Aydın'ın bir yolunu daha yeniledi

Aydın’da sürücüler ve yayalar için güvenli ve konforlu yollar oluşturan Aydın Büyükşehir Belediyesi, birçok farklı noktada yol yapım çalışmalarına hızla devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Yol Yapım ve Bakım Şubesi ekipleri, Efeler İstasyon Caddesi’nde sıcak asfalt seriminin ardından yol çizgi ve yaya geçidi çalışmalarını tamamlandı.

Büyütmek için resme tıklayın

Planlı, hızlı ve çözüm odaklı olarak çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Dairesi Yol Yapım ve Bakım Şubesi ekipleri, birbiri ardına çalışmalarını tamamlamaya devam ediyor.  Efeler İstasyon Caddesi’nde sıcak asfalt serimi çalışmalarına başlayan ekipler, hızlı çalışmaları ile kısa sürede yolu vatandaşların hizmetine sundu. Altyapı ve üstyapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte yol çizgileri çekilen ve yaya geçidi çalışması yapılan İstasyon Caddesi, araç trafiğine açıldı. Yayaları da unutmayan ekipler, kaldırımları genişleterek yeniledi.

Aydın'da hizmet kalitesi yüksek: Büyükşehir Belediyesi tam not alıyor

Kent genelinde eşzamanlı olarak yoğun bir çalışmayla yolları yenilemeye devam eden Büyükşehir Belediyesi, kısa süre içerisinde çalışmalarını bitirerek vatandaşların hizmetine sunuyor. Vatandaşlar, yapılan hizmetlerden oldukça memnun olduklarını belirterek Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Çerçioğlu, ‘‘Yol yapım ve yenileme çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın en iyiyi hak ettiğini bilerek yatırımlarımıza devam edeceğiz.’’ dedi.

19 Nis 2023 - 15:06 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gazete Aydın Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gazete Aydın hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gazete Aydın editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gazete Aydın değil haberi geçen ajanstır.


Aydın markaları

Gazete Aydın, Aydın'la özdeşleşen markaları ağırlıyor

+90 (552) 256 19 23
Reklam bilgi


Anket Hükümet tarafından alınan koronavirüs tedbirlerini ve bu konudaki hassasiyetini yeterli buluyor musunuz?
Tüm anketler