Gençler "İlk oyum Erdoğan'a ilk oyum AK Parti'ye" dediler

AK Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın “Gençlik Buluşması Altında “ İlk Oyum Erdoğan’a İlk Oyum AK Partiye” Programı kapsamında Çinede gençlere buluştu.Geçlerle birlikte sohbet ederek yeni seçmenlerle tanışıp ve 24.04.2023 tarihinde Doğum günü olan geçlerin yeni yaşlarını kutladı.

Büyütmek için resme tıklayın

Programa Çine Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı ve Çine Geçlik Kolları mensupları katıldı. Gençler burada İlk Oyum Erdoğan’a İlk Oyum AK Partiye” dediler.

İl Geçlik Kolları Başkanı Ozan Ancın; Gençlerimiz oylarını Mutfaktan soğan vidosu çekenlere, otobüsün kapasında raks oynayanlara oy vermeyecek. Gençler, gelecekleri için gecesini gündüzünü katıp,durmadan yorulmadan bir yandan yüzde yüz yerli araba, İHA ,SİHA Kızılelma daha nice yüzyılın projelerini imzasını atan ,bir taraftan gençlerin istihdamı için, geleceği için projeler geliştiren liderine Recep Tayyip Erdoğan a oy verecekler.

AK Parti gençlere güveniyor,onların fikirlerini önemsiyor,gençleri dolgu malzemesi olarak görmüyor, bu yüzden seçme ve seçilme yaşını 18'e indirdi. Seçim beyannamemizde Üniversite öğrencilerine tanınan cep telefonu ve bilgisayarlarda vergiden muaf olacak, Türkiyemiz’in kendi üreteceği doğalgaz ve petrol gelirleriyle kurulacak Aile ve Gençlik Bankası kuracağız. Bu doğrultuda gençler öncelikli olmak üzere her ailede en az bir kişiye iş imkanı sağlayacak.

Gençlerimiz, Türkiye yüzyılına emin adımlarla yürüyorlar. Dedi.

25 Nis 2023 - 16:24 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gazete Aydın Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gazete Aydın hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gazete Aydın editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gazete Aydın değil haberi geçen ajanstır.


Aydın markaları

Gazete Aydın, Aydın'la özdeşleşen markaları ağırlıyor

+90 (552) 256 19 23
Reklam bilgi


Anket Hükümet tarafından alınan koronavirüs tedbirlerini ve bu konudaki hassasiyetini yeterli buluyor musunuz?
Tüm anketler