AKP Aydın'da Şok! "Yönetim görevden alındı"

Aydın AKP'de şok bir gelişme yaşandı. Genel merkez tarafından alınan ani bir kararla, Aydın İl Yönetimi görevden alındığı iddia edildi.

Gazete Aydın
Gazete Aydın Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Aydın'da AKP İl Başkanlığı'nda büyük bir sürpriz yaşandı. 

Aydın City haber sitesinde yer alan habere göre, Bugün akşam saatlerinde, AKP Aydın İl Başkanlığı yönetim kurulu üyelerinden istifalarının talep edildiği iddia edildi.

İstifaların genel merkez tarafından verilen bir talimat doğrultusunda geldiği ve il başkanı Gökhan Ökten'in bu istifalardan muaf tutulduğu bildirildi. 

İstifaların genel merkeze Cuma günü iletilmesinin istendiği ve Aydın'daki siyasi çevrelerin, bu gelişmelere nasıl bir tepki vereceği konusunda merakla beklenildiği belirtildi.

# aydın, akp

14 Eyl 2023 - 22:11 - Siyaset

Muhabir  Gazete Aydın



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gazete Aydın Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gazete Aydın hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gazete Aydın editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gazete Aydın değil haberi geçen ajanstır.


Aydın markaları

Gazete Aydın, Aydın'la özdeşleşen markaları ağırlıyor

+90 (552) 256 19 23
Reklam bilgi


Anket Hükümet tarafından alınan koronavirüs tedbirlerini ve bu konudaki hassasiyetini yeterli buluyor musunuz?
Tüm anketler