Başkan Çerçioğlu'ndan Gaziler Günü mesajı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 19 Eylül Gaziler Günü için bir mesaj yayımladı.

Büyütmek için resme tıklayın

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından “Gazilik” unvanının verilmesinin sene-i devriyesinde; Aziz şehitlerimiz ile birlikte özgür bir millet olmamıza vesile olan ve istiklal meşalesini hiç sönmemek üzere yakan tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutlarım. Bu millet için canlarını hiçe saymakta bir an bile tereddüt etmeyen, yaşarken alınabilecek en yüce payeye erişmiş ve ebediyete intikal etmiş başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm gazilerimizi rahmetle ve şükranla anıyor, hayatta olan tüm gazilerimizi minnet ve saygı ile selamlıyorum" ifadelerine yer verdi.

19 Eyl 2023 - 12:39 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gazete Aydın Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gazete Aydın hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gazete Aydın editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gazete Aydın değil haberi geçen ajanstır.


Aydın markaları

Gazete Aydın, Aydın'la özdeşleşen markaları ağırlıyor

+90 (552) 256 19 23
Reklam bilgi


Anket Hükümet tarafından alınan koronavirüs tedbirlerini ve bu konudaki hassasiyetini yeterli buluyor musunuz?
Tüm anketler