Jandarma ekipleri kaçakçılara göz açtırmıyor

Aydın’ın Didim ilçesinde jandarma ekipleri tarafından kaçak sigara imalatçısı ve satıcısına yönelik düzenlenen operasyonda; 18 adet elektronik sigara, 29 adet puro ve 60 adet cinsel gücü arttırıcı yasaklı malzeme ele geçirildi.

Büyütmek için resme tıklayın

Aydın İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Didim İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kaçak sigara imalat ve satıcılarına yönelik koordineli çalışmalar aralıksız sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Akbük Mahallesi’nde M.M.E. isimli şüpheli şahsa ait imalathane ve işyerine operasyon düzenleyen jandarma ekipleri yaptıkları aramalarda; 18 adet elektronik sigara, 29 adet puro ve 60 adet cinsel gücü artırıcı yasaklı malzeme içeren ürün geçirdi. Operasyonda şüpheli M.M.E. de ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.


Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

22 Eyl 2023 - 12:05 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gazete Aydın Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gazete Aydın hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gazete Aydın editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gazete Aydın değil haberi geçen ajanstır.


Aydın markaları

Gazete Aydın, Aydın'la özdeşleşen markaları ağırlıyor

+90 (552) 256 19 23
Reklam bilgi


Anket Hükümet tarafından alınan koronavirüs tedbirlerini ve bu konudaki hassasiyetini yeterli buluyor musunuz?
Tüm anketler