CHP'li Dinç'ten AKP'li Savaş'a hodri meydan

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, gündeme dair açıklamada bulundu.

Büyütmek için resme tıklayın

Dinç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Yerel seçimler yaklaşırken Mustafa Savaş’a yakınlığı ile bilinen Manşet Gazetesi başta olmak üzere bir çok yayın organı yalan ve algılarla dolu haberlerine devam ediyorlar.

Mustafa Savaş’tan aldıkları destekle, işi gücü bırakmış türlü karalama çabalarıyla Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na saldırmaya çalışıyorlar. Ama unutmayın yel kayadan ancak toz alır. Sizin karanlık kalemleriniz Aydın halkının gönlüne taht kurmuş, garip gurabanın her daim yanında olan, sosyal belediyeciliğin en başarılı örneği olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na leke süremez.

Siz önce 22 yıldır Aydın’a getirmediğiniz yatırımlara bakın. Ey AKP, Ey Mustafa Savaş hani nerede Aydın halkına verdiğiniz yatırım sözleri.

Hani nerede Hızlı Tren ?
Hani nerede yeni Adliye Binası ?
Sözünü verdiğiniz otoyollar, Ortaklar-Selçuk karayolu nerede ?
Seneler önce yıktığınız PTT binası çöplüğe döndü, yerinde yeller esiyor. Çıkın da bir cevap verin. Nerede PTT binası. Ya Çıldır Havaalanı’na ne demeli. Sözde 5 yıl önce yolcu taşımacılığına açacağız diyordunuz. Boş vaatler verip Aydın Halkını kandırmaya utanmıyor musunuz. Bunları da konuşsanıza.

Emekliler geçinemiyor, çiftçi üretemiyor, kazanamıyor. Esnafımız siftah yapmadan kepenk kapatıyor. Çocuklarımız okula harçlık alamadan gider hale geldiler. Kırtasiye malzemelerinin, kaynak kitapların ücretlerinden haberiniz var mı. İşsizlik gençlerin kaderi haline geldi. Hepsi de AKP’nin beceriksiz ekonomi politikaları yüzünden. Ama unutmayın attığınız yalanları Aydın Halkı umursamıyor bile. Çünkü Aydın Halkı Aydın’ın Topuklu Efe’si Özlem Çerçioğlu’nun her zaman yanlarında olduğunu biliyor. Boş algı kampanyalarınız işe yaramayacak, Aydın’ın müzmin kaybedeni Sayın Mustafa Savaş haydi üçüncü kez aday ol da, 31 Mart günü Aydın halkı sana tekrar sandıkta güzel bir ders verip, makus kaderin olan yenilgiyi tattırsın. Hodri Meydan!!"

18 Eki 2023 - 17:17 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gazete Aydın Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gazete Aydın hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gazete Aydın editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gazete Aydın değil haberi geçen ajanstır.

01

Atalay Özdemir - Bunlar halkı zam zulüm ile inletiyorlar hala halktan destek bekliyor yazıklar olsun yatak yeri yok bunların

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 09:38

Aydın markaları

Gazete Aydın, Aydın'la özdeşleşen markaları ağırlıyor

+90 (552) 256 19 23
Reklam bilgi


Anket Hükümet tarafından alınan koronavirüs tedbirlerini ve bu konudaki hassasiyetini yeterli buluyor musunuz?
Tüm anketler